Winterbarbecue

Barbecueën alleen mogelijk in de zomer? Absoluut niet! De winterbarbecue is een ontzettend leuk alternatief voor een traditionele avond rondom het gourmetstel. Als er iets is waar wij Nederlanders gek op zijn, is het wel een avondvullende barbecue met veel vrienden of familieleden. Een winterbarbecue is minstens even leuk en sfeervol als de zomerse variant. Misschien is het zelfs nog wel gezelliger. Omdat we gebruik maken van fakkels, verwarmende warmtelampen en knusse dekens krijg je geweldig winters sfeertje. Dus een behaaglijke avond in de buitenlucht is gegarandeerd!

Organisatie Winterbarbecue

Tijdens de barbecue zorgen we voor mooie stukken mals vlees. Ook wordt er natuurlijk gedacht aan de lekkerste bijgerechten. De zomerse salades worden vervangen door wintervarianten en desgewenst maken de standaard stukjes vlees plaats voor wild. Daarnaast kunnen we ook voor lekker winterse drankjes zoals glühwein en kruidige biertjes zorgen. Wilt u graag een winterbarbecue organiseren maar beschikt u niet over de middelen? Dat is geen enkel probleem. Wij nemen graag de organisatie op ons en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zorgen we in dat geval ook voor een goede barbecue en de juiste benodigdheden. Bent u op zoek naar een originele avond vol lekkere gerechten, smakelijke drankjes en een originele invalshoek? Dan is de winterbarbecue echt een aanrader!


“ Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non mag. Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus cras justo odio. ” - - Matts Jonas     

Datum
Tijd Personen