Walking Dinner

Een walking dinner is de ideale manier om tijdens een feest of evenement een diner te serveren, zonder dat de gasten aan tafel hoeven plaats te nemen. Walking dinners worden steeds populairder en het is niet moeilijk om te zien waarom. Een traditioneel diner aan tafel haalt vaak de vaart uit een feest, terwijl een walking dinner juist de feestvreugde alleen maar verhoogt. Wij serveren de lekkerste gerechten op kleine bordjes uit, waardoor de gasten hun gesprekken en activiteiten niet hoeven te onderbreken.

Walking Dinner

Een walking dinner is geschikt voor talloze festiviteiten. Wat dacht u van een walking dinner tijdens een bruiloft, een personeelsfeest of een nieuwjaarsreceptie? Doordat de gerechten op een handige manier geserveerd worden, kunnen de gasten deze zelfs al staande opeten. Bij een walking dinner beslist u zelf hoeveel gangen u geserveerd wilt hebben en in overleg bepalen we de gerechten. We koken het liefst met producten van het seizoen, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard houden we bij de samenstelling hiervan altijd rekening met uw wensen en voorkeuren. Zo weten we zeker dat de walking dinner precies is wat u ervan verwacht.

Shared Dinner

Wilt u toch liever dat de gasten aan tafel plaatsnemen, terwijl daarnaast de ongedwongen sfeer behouden blijft? Denk dan eens aan een shared dinner. Tijdens een shared dinner wordt de tafel volgezet met de lekkerste gerechten en mogen de gasten zelf opscheppen. Denk aan een grote tafel vol Italiaanse heerlijkheden of juist een lunchtafel in Bourgondische stijl. De mogelijkheden bij een shared dinner zijn eindeloos. Uiteraard bepalen we ook bij een shared dinner in overleg welke gerechten er geserveerd worden. We helpen u daarnaast graag met de aankleding van een prachtige tafel, zodat alles helemaal in dezelfde stijl is.


“ Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non mag. Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus cras justo odio. ” - - Matts Jonas     

Datum
Tijd Personen