Borrel & Bite

Er is niets zo gezellig als een goed verzorgde borrel met lekkere hapjes en een mooi assortiment aan drankjes. Het Borrel & Bite concept sluit hier perfect op aan en brengt de traditionele borrel naar een hoger niveau. Als u voor een Borrel & Bite kiest, wordt naast een zorgvuldige drankselectie, ook gezorgd voor de lekkerste hapjes. Indien gewenst, stemmen we deze perfect af op de borrels die geserveerd worden. Zo wordt de traditionele borrel een ware belevenis!

Volledige organisatie

Of u nu een bedrijfsborrel, een verjaardagsborrel of een kerstborrel wilt geven, u bent bij Elusive aan het juiste adres. We kijken samen met u naar uw wensen en stellen op basis hiervan een passend voorstel op. We zijn van alle markten thuis, waardoor we ook de volledige organisatie van de Borrel & Bite kunnen we voor u verzorgen. In dat geval regelen we het evenement van begin tot eind en zorgen we voor ervaren horecapersoneel. Door van te voren duidelijk te inventariseren wat u voor ogen heeft, organiseren we een perfecte Borrel & Bite. Wilt u de organisatie liever in eigen beheer houden? Dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen de drank en de hapjes door ons te laten verzorgen.


“ Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non mag. Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus cras justo odio. ” - - Matts Jonas     

Datum
Tijd Personen