21 Diner

Elke verjaardag mag groots gevierd worden, maar 21 is toch wel een bijzondere leeftijd. Als uw zoon of dochter binnenkort dit mooie levensjaar bereikt, is het leuk om dit op een originele manier te vieren. Het 21 Diner is een prachtige optie om eens flink uit te pakken. Het 21 Diner wordt veelal bij de ouders thuis gevierd, maar uiteraard is het ook mogelijk om dit op locatie te doen.

Invulling van het 21 Diner

Tijdens het 21 Diner serveren we de lekkerste gerechten die helemaal passen bij de voorkeuren van de jarige. Natuurlijk kunnen we zelf een volledig menu opstellen, maar u kunt ook bij ons aangeven welke gerechten of ingrediënten niet mogen ontbreken. Daarnaast bepalen we in overleg het aantal gangen en zorgen we voor bijpassende drankjes. Als u het diner bij u thuis wilt laten plaatsvinden, kunnen we ook de aankleding verzorgen. Een chique gedekte tafel maakt het natuurlijk wel helemaal af. Als u deze belangrijke mijlpaal van uw zoon of dochter graag op een originele manier wilt vieren, is het 21 Diner de perfecte optie!


“ Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non mag. Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus cras justo odio. ” - - Matts Jonas     

Datum
Tijd Personen