Telefoon: 06 23003389

't Veurhuis

Er is weinig leuker dan zelf lekker in de keuken aan de slag te gaan. Hiervoor is het wel belangrijk dat u de nodige vaardigheden onder de knie heeft. Bij onze kookstudio ’t Veurhuis in Dongen, leert u in duidelijke lessen precies de juiste kneepjes van het vak. Hierdoor wordt u werkelijk een ster in uw eigen keuken. Zowel voor beginners als voor gevorderde koks bieden we gevarieerde kookworkshops boordevol handige technieken en tips. In de professionele kookstudio gaat u onder leiding van onze chef Marc Broeders aan de slag met de lekkerste gerechten. Stap voor stap neemt hij u mee door het menu. Tijdens het koken legt hij u precies uit welke technieken u kunt gebruiken, hoe u met bepaalde producten om moet gaan en hoe u uw gerechten het lekkerst op smaak brengt. U kunt in de kookstudio terecht voor eenmalige kookworkshops, maar ook voor periodieke workshops met uw kookclub.

Custom Catering

Voor ons staat een catering gelijk aan een volledige ervaring. De hapjes, drankjes én de aankleding zijn belangrijk en we dragen graag zorg voor alle drie deze aspecten. Hiermee zetten we een totaalplaatje neer waardoor u volledig ontzorgd wordt. We bieden u en uw gasten een complete beleving, waarbij uw wensen altijd ons uitgangspunt zijn. Het meest smaakvolle eten, de lekkerste drankjes, een sfeervolle ambiance en een ervaren bediening zorgen voor een onvergetelijke avond.

Lees meer

’t Veurhuis

Er is weinig leuker dan zelf lekker in de keuken aan de slag te gaan. Hiervoor is het wel belangrijk dat u de nodige vaardigheden onder de knie heeft. Bij onze kookstudio ’t Veurhuis in Dongen, leert u in duidelijke lessen precies de juiste kneepjes van het vak. Hierdoor wordt u werkelijk een ster in uw eigen keuken. Zowel voor beginners als voor gevorderde koks bieden we gevarieerde kookworkshops boordevol handige technieken en tips.                      

Lees meer